Min kone er begyndt at brokke sig over at tøjet lugter surt efter vask, men jeg er helt på bar bund med hvad. Hvis vaskemaskinen lugter , kan der være flere ting i vejen. Lågen har været lukket i længere ti mens maskinen ikke har været brugt.

Lågen skal altid stå åben når maskinen ikke bruges. Sæbeskuffen kan med fordel være trukket lidt u så der også kan komme luft ad denne . Har I nogen gode råd eller i det mindste en forklaring på hvorfor FANDEN mit nyvaskede tøj stinker så uudholdelig surt allerede når jeg tager det ud af maskinen? Tænk jer, selve vaskemaskinen lugter surt allerede allerede før vaskeprogrammet er færdigkørt.

To T-shirts blandt en masse andet rent tøj lugter virkelig surt. Jeg ve at tøjet kan komme til at lugte surt , hvis det ligger for længe i maskinen, som vådt tøj , men dette har ikke været tilfældet. Vi har vasket på et vaskeri denne gang, så spørgsmålet er, om det har været maskinen, og disse to T-shirts har været . Mit rene tøj lugter af våd hund?

Håndklæderne lugter – Seniornettet indlæg 12. Tøj lugter – Seniornettet indlæg 28. Vaskemaskinen har jeg renset, så godt jeg kan, det er kun disse stykker tøj , som stinker. Når du tager tøjet ud af vaskemaskinen, skulle det meget gerne dufte helt nyvasket.

Sommetider er det desværre ikke tilfældet, og tøjet lugter allerede, så snart du åbner lågen. Vi har samlet nogle gode råd til, hvorfor dit tøj eventuelt lugter dårligt og hvordan du nemt kan fikse problemerne. Det virker, jeg har selv gjort det, og intet andet havde virket. Det føltes som fråds at vaske så mange gange, men det dur jo ikke at tøjet lugter.

Inge Norus og Forbrugerrådet anbefaler denne kur, hvis din vaskemaskine lugter surt og råddent. Du skal bruge citronsyre, samt maskinopvaskemiddel med klor . Når du åbner lågen kommer en særegen lugt dig i møde. Grunden er en sur vaskemaskine. Samvirke har talt med husmoreksperten Ann-Alicia Thunbo Ilskov om, hvordan du holder din vaskemaskine ren. Mit vasketøj lugter ikke særlig godt når det kommer ud af vaskemaskinen, selvom jeg har haft både sæbe og skyllemiddel i. Men ved dog ikke om Kalk er med til at gøre tøjet lugter ? Jeg kan ikke give dig en præsis forklaring på, hvad der er grunden til dit lugt -problem.

Der er nemlig et hav af muligheder. Du er sikkert selv den bedste til at udelukke nogle af dem. At tøjet (af og til) tører for langsomt, og giver mulighed for at microorganismer kan leve. Hvis du gør, så skal du altid sikre dig, at fnugfilter (og ved kondenstumblere også vandbeholderen) bliver tømt hver eneste gang du bruger tumbleren, da det ellers kan resultere i tøj der lugter surt. Den sure lugt kan også opstå, hvis sengetøjet ikke har været 1 . Det lugter lidt surt agtigt, nu har jeg prøvet at vaske det gange, men det lugter altså stadig, både lige når det kommer u men også når det er tørt.

Er det ikke lidt underligt? Er vant til mit tøj dufter dejligt nyvasket når jeg hænger det op, bruger aldrig skyllemiddel. Guide til rensning af vaskemaskine der lugter surt. Kommer der for meget vaskepulver eller flydende sæbe i maskinen kan det være svært at få skyllet sæben ud af tøjet og for den sags skyld også selve maskinen.

Har du måske oplevet at dit. Dufter dit nyvaskede tøj af af den sæbe du bruger – For meget flydende sæbe. Nyvasket tøj dufter fantastisk – når du åbner vaskemaskinen og dufter det rene tøj eller tager det ud af skabet. Desværre er det ikke tilfældet aldrig – nogle gange lugter tøjet allerede, så snart du åbner lågen.

Derfor har jeg her samlet nogle gode råd til, hvorfor dit tøj lugter og hvad du kan gøre ved . Afkalk vaskemaskinen med et afkalkningsmiddel, fx Hexametafosfat eller afkalkningstabs. Kør en kogevask på grader som afslutning på rengøringen, gerne med hvidt tøj og et hvidvaskemiddel. Hvis du har tilført vaskemaskinen lugt udefra som ikke vil forsvinde, fx ved at vaske en klud med terpentin på, . Jeg skriver til dig fordi mit sorte vasketøj altid lugter surt. Allerede når jeg tager det ud af vaskemaskinen kan jeg lugte det.

Jeg vasker det akkurat på samme måde som alt andet vasketøj, men af en eller anden årsag er det kun det sorte vasketøj, der fejler noget. Jeg har forsøgt at lægge det lidt i . Vi har ofte fået spørgsmålet “hvorfor lugter min vaskemaskine jordslået, af kloak eller af mug ? I dag da jeg havde vasket, opdagede jeg at tøjet lugtede jordslået, og tøjet var altså taget ud lige efter maskinen stoppede. Hvad skal jeg gøre, er der nog. Mangler: nyvasket Svedigt: Sådan undgår du den grimme lugt i dit træningstøj – politiken. Svedigt-Sådan-undgår-du-den-grimme-lugt-i-dit-træningstøj Lignende 13.

Med surt skal sved fordrives. Svedtransporterende sportstrøjer, såkaldt funktionstøj, skal lede fugten væk fra huden, når man løber, cykler eller står på ski. Desværre ender mange svedtrøjer med at dunste, selv om man omhyggeligt vasker efter hver træning.

Eller at dit nyvaskede tøj lugter surt eller jordslået.

Nyvasket tøj lugter surt