Fått mange kommentarer, fra venner og familie. Vet ikke om det er castor oil i denne da, eller annet virkemiddel. Iglow vippeserum virker – Anonymforum. Hvorfor bruke tusenvis av kroner på vippeserum og extensions-vipper hvis du kan plukke opp en flaske lakserolje fra helsekosten istedenfor? Ricinusolje 5ml økologisk kaldpresset fra Sunvita (kr 123), 3. Tropic Isle Living Jamaican Black Castor Oil fra Amazon.

Foto: FOTO: Produsentene . Derfor bør du teste Castor -olje! CASTOR -OLJE: Du kan bruke oljen for å få lengre hår og vipper. Hun forklarer at når du bruker vippeserum vil vippene bli lengre, men når denne vekstfasen er over kan man oppleve at de ofte faller av. Lengre og fyldigere øyevipper er nøkkelen til den etterlengtede Bambi-looken, og vippeserum skal kunne hjelpe deg med det. StimuLash, Isadora, iGlow og outsideren, laksermiddelet Castor Oil , testes av fire jenter, for å finne ut hvilken som fungerer best.

Jentene smører to forskjellige typer på hvert øye, . Jeg sender dere ett nytt bilde av mine vipper, øverste bilde er fra 9. Tipset jeg fikk av venninnen min går ut på å bruke Castor Oil som serum, og bruke en gammel mascarabørste til å påføre oljen på vippene hver kveld. Nå har jeg gjort dette i litt over én måne og det fungerer! Vippene er nå blitt mye lengre og mykere. Hvor fantastisk er ikke det?

Helt naturlig, økologisk . Castor oil har mange bruksområder som vippeserum , massasjeolje og smøring av hud og hår. Sunkost tilbyr Castor oil i de fleste butikker og i nettbutikken. For å få fyldigere øyenbryn og lenger vipper, kan du bruke lakserolje, eller castor oil som det heter på engelsk, skal vi tro diverse blogger og artikler på nettet. Det finnes dyre vippeserum til tusen kroner, men jeg smører helt vanlig vaselin på øyenvippene om kvelden, og det er både billig og bra.

Castor Oil fra Pukka er en kaldpresset, økologisk olje som tradisjonelt har blitt brukt som massasjeolje da den er effektiv mot støle muskler. Lakseroljen stimulerer også til hårvekst, og kan brukes som vippeserum og øyenbrynsserum, samt i hodebunnen. Hei på dere:) Håper dere har hatt en bra dag:) Frøkna sov hos mine foreldre i natt så vi fikk hvilt ut skikkelig.

Jeg sovnet kjempetidlig i går siden jeg var så sliten, og med unntak av et par dopauser så sov jeg ganske så bra helt til klokken 🙂 I dag har jeg og Kim bare holdt på med litt småting her hjemme. Jeg kjøpte Pukka Castor oil fra Bli vakker tror jeg det var. Og så har jeg kjøpt en slik, og en slik til påføring. Det står nemlig litt forskjellig i forhold til påføring. Noen tar det på som en mascara, andre påfører det som de fleste serumene legger opp til: Som en våt eyeliner nede ved vipperøttene på øyelokket.

Anbefaler castor oil , finner det til en rimelig penge på Amazon. Begynte med castor oil for en uke siden. Bruk Castor olje til 1kr flaska i stedet, da har du olje til vipper bryn og hår i minst et halvt år!

Påføringskost kan du kjøpe på nett på ebay mascara brush for kr. Om de blir så veldig merkbart lengere kan jeg ikke skrive . Jeg elsker lange fyldige vipper! Etter en måned virket det som om vippene falt ut, og jeg endte med mye kortere vipper enn jeg hadde i utgangspunktet.

Og faktisk har mærket embryolisse, lavet en vippeserum på netop Castor Oil og så selvfølgelig en masse andre gode ting bla provitamin og peptider. Den kan bruges til bryn også, og er nem at bruge og ikke klistret som castor Oil alene. Den er til under det halve af de dyre mærker, men selvfølgelig dyrere . Denne gangen har jeg faktisk ikke brukt flere hundre kroner på serum, jeg har kjøpt pukka sin castor olje.

Jeg har senere lært at dette . Hun vi var på besøk hos hadde sett en test på tvhjelper deg, hvor denne danket ut vippeserumene! Jeg måtte undersøke litt selv, og har lest en del om den. Det virker som mange har god erfaring med . Pukka Castor Oil er en multifunksjonell, økologisk og mykgjørende olje som har en rekke bruksområder.

Bilderesultat for pukka castor oil. Men nå til det jeg har prøvd og som faktisk virker , på meg i alle fall. Denne medisinen er egentlig ment å behandle øye-sykdommer, blant annet grønn stær.

Jeg bruker faktisk en øye-medisin som jeg pensler langs vipperøttene. Disse øyendråpene bidrar til å redusere trykk i . Også hørt om venner som har måttet klippe vippene sine pga de ble for lange av det. Men hvordan det er mtp graviditet vet jeg ikke.

Castor oil vippeserum